Beste Belgische voetbalster en Red Flame Tessa Wullaert toont haar troeven in bikini (foto's) Babes
Beste Belgische voetbalster en Red Flame Tessa Wullaert toont haar troeven in bikini (foto's)
Babes

Beste Belgische voetbalster en Red Flame Tessa Wullaert toont haar troeven in bikini (foto's)

Tessa Wullaert kennen we natuurlijk in de eerste plaats als doelpuntenmachine van de Red Flames, daarnaast speelde ze ook al bij topclubs zoals Wolfsburg en Manchester City. Een tweetal weken geleden schopte ze het nog op het EK tot de kwartinales met de kapiteinsband rond haar arm. Komend seizoen is ze trouwens te bewonderen bij het Nederlandse Fortuna Sittard.

Maar het nieuwe seizoen is nog niet beginnen en dus genoot ze onlangs nog van een welverdiende vakantie na het EK. Het was dus even tijd dus om haar voetbalshirt in te ruilen voor een leuke bikini!

Alleen maar lovende commentaren op de foto’s die Tessa postte op haar Instagram-account. “Top voetbalster met een prachtig figuur” of “Woooow Tessa!” Iemand anders schrijft nog: “Wat een perfect lichaam!”

Yep, het is duidelijk aan de honderden commentaren en duizenden likes te zien dat fans niet enkel stevig onder de indruk zijn van Tessa haar voetbalkwaliteiten. Tijd om dus zelf even te kijken naar onze kapitein van de nationale ploeg.

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

8 claps
7 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties