Bij bloedmooie juf Laura komen alle papa's dolgraag naar het oudercontact (foto's) Babes
Bij bloedmooie juf Laura komen alle papa's dolgraag naar het oudercontact (foto's)
Babes

Bij bloedmooie juf Laura komen alle papa's dolgraag naar het oudercontact (foto's)

De droom van elke leerling (en vader): een ongelooflijk knappe lerares. Na een lesje rekenen en taal van deze juf ben je echt helemaal in de zevende hemel. De kinderen van een Spaanse basisschool hebben echt enorm veel geluk, of beter gezegd, hun vaders hebben dat. Stel je voor dat je wordt opgeroepen voor het oudergesprek van jouw zoon of dochter door Laura Cambronero.

De papa's zullen ongetwijfeld enorme moeite hebben om niet volledig afgeleid te raken. De prachtige Laura Cambronero (21) woont in het Zuid-Spaanse stadje Murcia. Daar staat ze voor de klas en leert ze kinderen met alle liefde schrijven, rekenen en taal. Stel je voor, een dagje de tafel van 7 leren met Laura; dat moet haast voor iedereen een zegen zijn.

Haar schoonheid is net zo indrukwekkend als haar kennis van rekenen. En waar nablijven normaal gesproken een straf is en oudergesprekken vaak als verplichtingen worden gezien, geldt dat absoluut niet bij juffrouw Cambronero.

Er wordt gefluisterd dat vaders hun kinderen zelfs aansporen om stout te zijn, zodat ze bij de juf op audiëntie moeten komen. En eerlijk gezegd, we kunnen ze geen ongelijk geven! Nu snel even kijken naar de betoverende foto’s van juffrouw Laura...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties