'Billenkoningin' Jen Selter zet haar pronkstuk nog eens ferm in de schijnwerpers (foto's) Babes
'Billenkoningin' Jen Selter zet haar pronkstuk nog eens ferm in de schijnwerpers (foto's)
Babes

'Billenkoningin' Jen Selter zet haar pronkstuk nog eens ferm in de schijnwerpers (foto's)

Jarenlang was dé absolute ‘billenkoningin‘ ongetwijfeld Jennifer Lopez. Maar sinds enkele jaren is ze – althans volgens velen – van de troon gestoten door fitnessbabe Jen Selter. Jen, afkomstig uit New York heeft dan ook een ‘derrière’ die erg tot de verbeelding spreekt en misschien wel de perfectie benadert.

En ze plaatst die bovendien op Instagram, waar ze 14 miljoen volgers heeft, ook regelmatig in de schijnwerpers. In bikini, in yoga-pants, in een string… whatever! In elk stukje stof is het billenwerk van Jen een streling voor het oog.

Dus laat ons nog maar eens de nodige eer betonen aan de enige echte billenkoningin! De laatste weken deed ze haar fans weer de nodige leuke plaatjes en filmpjes cadeau, en die delen wij graag met jullie. Enjoy!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties