Bloedheet model Apollonia Llewellyn 'heetste babe op aarde' gedoopt na foto's in veel te kleine bikini Babes
Bloedheet model Apollonia Llewellyn 'heetste babe op aarde' gedoopt na foto's in veel te kleine bikini
Babes

Bloedheet model Apollonia Llewellyn 'heetste babe op aarde' gedoopt na foto's in veel te kleine bikini

Bloedheet model Apollonia Llewellyn heeft haar 580.000 fans op Instagram nog eens helemaal gek gemaakt. Apollonia – die ook bekend is onder haar modellennaam Barbi – deelde weer maar eens enkele foto's waarop ze haar twee belangrijkste troeven in de kijker zette. Werkelijk verbluffend!

De 23-jarige uit het Engelse Barnsley zette in de pikante Instagram-kiekjes haar twee kroonjuwelen mooi in de verf in een paar veel te kleine bikini's. Als bijschrift zette ze bij een van de foto's: "Probeer me bij te houden." Een fan antwoordde: "Dat kunnen we niet, jij bent iedereen al ver vooruit!" Enkele anderen doopten haar 'heetste babe op aarde'.

Hieronder selecteerden we voor jullie een aantal interessante plaatjes. Eens zien of jullie ook helemaal door het dak gaan...

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties