Bloedhete ex-WWE-ster Lana breekt met haar pikante content alle records op OnlyFans (foto's) Babes
Bloedhete ex-WWE-ster Lana breekt met haar pikante content alle records op OnlyFans (foto's)
Babes

Bloedhete ex-WWE-ster Lana breekt met haar pikante content alle records op OnlyFans (foto's)

CJ Perry, die in de professionele worstelwereld beter gekend is als Lana, schitterde lang in de WWE. Maar Lana, laten we haar zo noemen, schittert momenteel ook nog ergens anders. Sinds een paar dagen is ze immers actief op OnlyFans en die ‘intrede’ is niet onopgemerkt voorbijgegaan!

De 37-jarige uit Gainesville, Florida, brak tijdens haar eerste 24 uur aanwezigheid op OnlyFans meteen het record qua aantal nieuwe abonnees. En dat is niet alles, want op haar eerste ‘werkdag’ stak ze maar liefst 15.000 dollar in haar portefeuille. Lana zegt dat ze haar fans vooral ‘Hot Flexible Wife’ content zal voorschotelen. Dat belooft!

Lana stopte bij de WWE in de zomer van vorig jaar en bouwt nu aan een nieuwe carrière, en dat niet alleen op OnlyFans. Ze is getrouwd met All Elite Wrestling-ster Miro. Op 4 juni zal Lana opnieuw in de ring stappen in Nottingham voor de debuutshow van de Wrestling Entertainment Series. Ze blijft dus zeker nog actief in de worstelwereld. Hieronder alvast wat hete kiekjes van op haar Instagram, die een voorsmaakje zijn van wat Lana zo allemaal te bieden heeft op OnlyFans…


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties