Bloedmooie Katheryn ‘Lagertha’ Winnick (44) uit Vikings toont waarom iedereen stapelzot van haar is (foto’s) Babes
Bloedmooie Katheryn ‘Lagertha’ Winnick (44) uit Vikings toont waarom iedereen stapelzot van haar is (foto’s)
Babes

Bloedmooie Katheryn ‘Lagertha’ Winnick (44) uit Vikings toont waarom iedereen stapelzot van haar is (foto’s)

De hitserie Vikings is ondertussen al anderhalf jaar geleden afgelopen. Katheryn Winnick als Lagertha was zonder enige twijfel één van de populairste personages uit de serie en de actrice werd ook vanaf het eerste seizoen op handen gedragen. Niet alleen omdat ze geweldig kan acteren, maar haar natuurlijke looks maakte de blondine een natte droom van menig man.

Iedereen is verliefd

Wanneer we zeggen dat Katheryn, zelfs op 44-jarige leeftijd, nog altijd één van de knapste actrices op deze planeet is dan denken we niet dat we aan het overdrijven zijn. Ze nam een tijdje terug dus afscheid van Vikings, maar fans kunnen haar gelukkig wel nog bewonderen in de Disney+ serie ‘Big Sky’ waar ze één van de hoofdrollen speelt.

Moest je de heerlijke Lagertha aka Katheryn nog niet kennen dan tonen we graag even onderstaande foto’s. We lieten haar al passeren een jaar geleden en dat werd onthaald met daverend succes. We krijgen echter geen genoeg van Katheryn dus hier is ze weer.

Je zal onmiddellijk begrijpen waarom honderdduizenden (of zijn het miljoenen?) mannen helemaal zot zijn van haar. Op Instagram zit ze in ieder geval aan een indrukwekkend aantal van maar liefst 5,5 miljoen volgens.

Liefhebbers van onze babes raden we ook om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties