Buurtpolitie-babe Liandra toont nog eens hoe waanzinnig goed ze er uitziet in bikini (foto's) Babes
Buurtpolitie-babe Liandra toont nog eens hoe waanzinnig goed ze er uitziet in bikini (foto's)
Babes

Buurtpolitie-babe Liandra toont nog eens hoe waanzinnig goed ze er uitziet in bikini (foto's)

Liandra Sadzo is nog maar 23 maar heeft in de ‘showbizzwereld’ al een hele weg afgelegd. De Chileens-Belgische schone is daarnaast – met 126.000 volgers op Instagram – ook een succesvol influencer op de social media. Een bezige bij dus!

Bij het jonge publiek werd ze bekend door haar rollen in de Ketnet-series ‘D5R’ en ‘#LikeMe’ en bij het ‘bredere’ publiek kwam ze in de schijnwerpers te staan door haar rol van inspecteur Louise Mertens in De Buurtpolitie. "Ik ben een grote fan van politiereeksen zoals 'CSI'. Toen ik een telefoontje kreeg om auditie te doen voor 'De Buurtpolitie', was ik dolenthousiast” vertelde ze aan HLN.

Liandra heeft al een hele showbizzcarrière achter de rug. Ze speelde ze in 2010 mee in 'Zot van A', een film van Jan Verheyen, twee jaar eerder werd ze Belgisch kampioene hiphop en in 2009 trok ze als danseres van Laura Omloop naar het Junior Eurovisiesongfestival. Drie jaar later behaalde ze - met een goochelact (!) - de halve finale van 'Belgium's Got Talent' en in 2017 bracht ze haar eerste boek '100% Liandra' uit.

Doe daar ook nog eens studies Interieur & Design bij en je beseft dat Liandra niet iemand is die graag stilzit. Ze noemt zichzelf dan ook een workaholic. Maar bovenal is Liandra ook een heel knappe dame die regelmatig prachtige foto’s post op haar Instagram. En dat deed ze ook nu weer, met een bikinikiekje van op Malta. Smullen geblazen!

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties