Camila Cabello zorgt voor opgewonden fans met een aanspannend topje: "Het is daar zeker koud?" (foto's) Babes
Camila Cabello zorgt voor opgewonden fans met een aanspannend topje: "Het is daar zeker koud?" (foto's)
Babes

Camila Cabello zorgt voor opgewonden fans met een aanspannend topje: "Het is daar zeker koud?" (foto's)

Camila Cabello heeft op Instagram een opmerkelijke foto gedeeld die (begrijpelijk) de nodige reacties heeft veroorzaakt. Op de foto draagt de 27-jarige Cubaans-Amerikaanse zangeres, bekend van hits zoals 'Señorita' en 'Bam Bam', een lichtblauw topje met een opvallende boodschap: "Haat me niet, het windt me op", staat er in spiegelschrift te lezen.

De foto werd ondertussen al 1,6 miljoen keer geliket en de reacties zijn uiteraard navenant. Zo schreef iemand: "Het was daar zeker koud?" Iemand anders reageerde: "Je weet toch dat we uw knopen zien...?" Ten slotte was er een volger die zei: "Weet je wat mij serieus opwindt? Deze foto!" En dat kunnen we best begrijpen en beamen... (pijltje naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties