Camillie Dhont laat zich bewonderen in bikini: "Hoe mooi ben jij zeg!?" (foto's) Babes
Camillie Dhont laat zich bewonderen in bikini: "Hoe mooi ben jij zeg!?" (foto's)
Babes

Camillie Dhont laat zich bewonderen in bikini: "Hoe mooi ben jij zeg!?" (foto's)

Camille Dhont is de laatste twee jaar als een raket naar de sterrenhemel geschoten. In 2017 liet ze voor het eerst van haar horen toen ze optrad bij ‘Marathonradio’ op MNM onder haar eigen naam en bij Qmusic onder de naam Millo. In 2019 was ze voor het eerst te zien in de Ketnetserie #Likeme, en zo werd ze bekend bij het jongere publiek.

Camille werkte samen met onder andere Regi Penxten en zong de albumtitel ‘Vergeet de tijd' in, waarna ze in 2020 haar eerste platencontract bij CNR Records tekende. Op 2 oktober 2020 kwam haar single met Regi binnen op nummer 7 in de ‘Ultratop’ en op 26 maart 2021 bracht Camille haar eerste eigen single uit, genaamd ‘Vuurwerk’.

Ze nam ondertussen ook deel aan het programma ‘The Masked Singer’, waar ze als ‘Miss Poes’ de harten stal van iedereen en Camille was ook al te zien in ‘Liefde voor muziek’. En de rest is eigenlijk allemaal geschiedenis. Waar Camille trouwens ook te zien is, is op haar Instagram-account. Ze heeft niet alleen een engelstem, ze ziet er ook nog eens adembenemend uit!

En dat bewijst ze nog eens met een recente bikinifoto die haar vele fans helemaal wild maakte. Iemand zei: “Niet alleen verliefd op je songs, maar ook op jou!” Een andere fan reageerde: “Hoe mooi ben jij!?” Ten slotte was er iemand die het al helemaal zag zitten en schreef: “Je bent de vrouw van mijn leven!” Rustig, rustig…

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties