De adembenemende Amy Sonck maakt de tongen weer los op Instagram: "Zo sexy en cute!" (foto's) Babes
De adembenemende Amy Sonck maakt de tongen weer los op Instagram: "Zo sexy en cute!" (foto's)
Babes

De adembenemende Amy Sonck maakt de tongen weer los op Instagram: "Zo sexy en cute!" (foto's)

Ja, we geven het toe… Amy Sonck, de adembenemende dochter van ex-voetbaltopper Wesley Sonck, is de laatste tijd een van onze favoriete schoonheden! Het spreekt dan ook voor zich dat we het doen en laten van Amy op de voet volgen. Zeker op Instagram, waar ze 187.000 volgers heeft en regelmatig tot de verbeelding sprekende foto’s post.

Amy geniet momenteel van een welverdiende vakantie in het zonnig Almeria. En daar horen natuurlijk de nodige bikinifoto’s bij. Op een laatste foto poseert Amy naast het zwembad op een handdoek van Napoleon Games in een geweldige bikini. En dat maakt de tongen weer los… “Zo sexy en cute!” schrijft iemand. Of: “Een totaalplaatje dat helemaal klopt!” Geniet hieronder gewoon even mee van de knappe Amy!

Meer van Clint zien? Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties