De Duitsers zijn allemaal stapelzot van de blonde 'girl next door' Alina (foto's) Babes
De Duitsers zijn allemaal stapelzot van de blonde 'girl next door' Alina (foto's)
Babes

De Duitsers zijn allemaal stapelzot van de blonde 'girl next door' Alina (foto's)

Ooit al gehoord van de naam Alina Nitschke? Wij tot voor kort ook niet, maar het is iemand die in de komende jaren nog heel hard gaat ontploffen op social media. Deze Duitse blondine is oorspronkelijk afkomstig uit Münster, vlakbij Dortmund.

Deze 21-jarige Alina ging op behoorlijk korte tijd richting de 300.000 volgers op Instagram en de verwachting is dat ze in het komende jaar zelfs richting de 1 miljoen volgers zal gaan. Het hoeft wellicht niet te verbazen dat merken dolgraag met haar nu al samenwerken.

Over de grens noemen de Duitsers haar ondertussen al de ultieme 'girl next door' en wordt ze al veelvuldig geboekt als model. Vooral haar handelsmerk waarbij ze op foto's haar tong uitsteekt, wordt blijkbaar heel hard gesmaakt. Woorden zeggen natuurlijk nooit zoveel als foto's.

Dus bij deze een uitgebreide selectie van Alina. Na enkele foto's begrijp je ongetwijfeld al waar haar immense populariteit op korte tijd vandaan komt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties