De heerlijke Demi Rose zet Instagram in de fik met gepeperde kiekjes van haar billenwerk Babes
De heerlijke Demi Rose zet Instagram in de fik met gepeperde kiekjes van haar billenwerk
Babes

De heerlijke Demi Rose zet Instagram in de fik met gepeperde kiekjes van haar billenwerk

We hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat we fans zijn van Demi Rose. Demi is een succesvol model en verdient haar kost dan ook voornamelijk door mooi en sexy op foto’s te staan. Iets waar ze overigens steengoed in is en ook de hoofdreden waarom ze bijna 20 miljoen volgers heeft op Instagram. En die volgers verwent ze dagelijks…

Recent deelde ze enkele kiekjes waarop ze haar billenwerk nog eens even in de kijker zette. Pure kunst, als je het ons vraagt! Haar fans werden dan ook weer helemaal wild.

“Meest sexy vrouw ter wereld!” schrijft iemand. Of iemand anders zegt: “Ik val bijna flauw” En er is zelfs een vent die reageert “Mijn vriendin verliet me gisteren, kom snel naar me toe alsjeblieft!” Geniet hieronder maar even mee van de geweldig hete plaatjes... (pijltje naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties