De 'heetste agente ter wereld' ruilt haar uniform nog eens voor wat luchtigere outfits (foto's) Babes
De 'heetste agente ter wereld' ruilt haar uniform nog eens voor wat luchtigere outfits (foto's)
Babes

De 'heetste agente ter wereld' ruilt haar uniform nog eens voor wat luchtigere outfits (foto's)

Een agente die naar eigen zeggen ‘geobsedeerd is door bikini’s’ en honderdduizenden volgers heeft op de sociale media, zegt dat ze een fanbase van ‘bad boys’ heeft. Alex Narvaez is viraal gegaan en wordt de 'heetste agente ter wereld' genoemd vanwege haar pikante posts en heeft op Instagram maar liefst 1,6 miljoen volgers.

De 28-jarige Colombiaanse pronkt vaak met haar indrukwekkende figuur in haar nauwsluitende uniform of in sexy bikini’s. Een van Narvaez' recente posts, waarbij ze in een bikini poseerde, heeft duizenden, euhm… ‘suggestieve’ commentaren opgeleverd. Een fan zei: "Ik zou elke week van jou een bekeuring willen krijgen! Sla me alsjeblieft in de boeien.”

Bij een van haar andere pikante kiekjes suggereerde iemand dat ze haar penning aan de haak zou moeten hangen en een supermodel zou moeten worden. Het is duidelijk dat Alex de nodige emoties opwekt bij haar fanbase! Nu bij jullie nog…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties