De 'heetste verkeersagente ter wereld' ziet er ook in bikini adembenemend uit Babes
De 'heetste verkeersagente ter wereld' ziet er ook in bikini adembenemend uit
Babes

De 'heetste verkeersagente ter wereld' ziet er ook in bikini adembenemend uit

Een tijdje geleden hebben we jullie al eens voorgesteld aan een moeder van twee, die de ‘heetste verkeersagent ter wereld’ wordt genoemd. Maar onlangs begon ze met een erg pikante bijverdienste en dat levert erg leuke kiekjes op!

Daniela Gaviria (29) uit Colombia, trekt nogal de aandacht terwijl ze door de straten paradeert en boetes uitdeelt aan ongehoorzame parkeerders. Op Instagram heeft ze meer dan 300.000 volgers en die worden regelmatig ‘verwend’. Vorig jaar zei Daniela nog dat ze geen plannen had om uit de kleren te gaan, maar kijk… op het einde van het jaar gebeurde het dan toch.

Pikante bijverdienste

Ze besloot te profiteren van haar recente roem en begon foto's te plaatsen op een pikante volwassenensite. De alleenstaande moeder, met een negenjarige zoon en een dochter van zes, trok zo ook de aandacht van de modewereld en verzilverde haar populariteit met diverse merkpartnerschappen. Nu is ze lid geworden van OnlyFans, waar haar abonnees 20 dollar per maand betalen voor exclusieve pikante content.

Auto-immuunziekte

Maar ondanks haar bekendheid en het extra geld dat ze voor haar gezin verdient, is het afgelopen jaar niet gemakkelijk geweest voor Daniela, nadat ze in oktober 2022 werd gediagnosticeerd met een auto-immuunziekte. Ze onthulde in een recent interview dat ze progressieve systemische sclerose heeft, of sclerodermie, een zeldzame aandoening die leidt tot verharding en samentrekking van de huid.

Pikante foto's op Instagram

Het houdt Daniela echter niet tegen om zeer gepeperde kiekjes te blijven posten op zowel haar OnlyFans, als haar Instagram. Onlangs deelde ze wat leuke filmpjes waarin ze te zien was in bikini. Die vind je helemaal onderaan, eerst nog wat extraatjes...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties