De Kardashians hebben ook nog een nichtje dat je zeker graag wat beter leert kennen (foto's) Babes
De Kardashians hebben ook nog een nichtje dat je zeker graag wat beter leert kennen (foto's)
Babes

De Kardashians hebben ook nog een nichtje dat je zeker graag wat beter leert kennen (foto's)

De Kardashian-clan, en bij uitbreiding de Jenners, hoeven we natuurlijk al lang niet meer aan jullie voor te stellen. Kim, Kylie, Kendall, Khloé, heel de boel… noem maar op. En toch… Er is nog een telg die ook de moeite waard is om vermelden, maar die bijna niemand kent.

We hebben het over de ravissante Natalie Zettel, een nichtje van de Kardashians. Naar verluidt wel een echte insider in de familie en bovendien ook een streling voor het oog. Natalie is de dochter van Karen, die dan weer de zus is van Kris Jenner (manager van heel het circus).

Natalie heeft zelf al wel de nodige (sociale) media-aandacht, want op Instagram heeft ze een schare van 55.000 volgers. Uiteraard doet ze wat modellenwerk, of wat had je gedacht!? Wij hebben voor jullie wat leuke kiekjes van de mooie Natalie verzameld. Want zo zijn we dan weer… Klant is keizer!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

5 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties