De man van dit model krijgt seks als hij huishoudelijke taakjes doet: "Eén blote borst voor de afwas" (foto's) Babes
De man van dit model krijgt seks als hij huishoudelijke taakjes doet: "Eén blote borst voor de afwas" (foto's)
Babes

De man van dit model krijgt seks als hij huishoudelijke taakjes doet: "Eén blote borst voor de afwas" (foto's)

Bonnie Locket is een immens populair model met zo'n 1 miljoen fans op Instagram en maar liefst 2 miljoen op TikTok. Daarnaast heeft ze natuurlijk ook een OnlyFans-account waarmee ze tienduizenden euro's per maand mee binnenrijft. Momenteel gaat ze echter viraal voor een andere reden.

Met het Britse Daily Star vertelde ze namelijk hoe het er aan toe gaat in haar relatie. Zo is de 33-jarige blondine naar eigen zeggen al tien jaar gelukkig samen met haar verloofde. Door de loop der jaren hebben ze nu een unieke regeling getroffen. Zo krijgt haar man enkel seks als hij flink huishoudelijke taakjes doet die worden opgedragen door Bonnie:

“Het begon al grappend. Het is gewoon leuk om hem te plagen en ik voel me er goed bij. Dit doen we nu al jaren zo. Vroeger volstond het om een blote borst te tonen. In ruil deed hij dan de afwas. Maar dat is dus nu niet meer genoeg."

Als haar verloofd dus van bil wil gaan moet hij eerst dweilen, stofzuigen, het stof afdoen en de vuilbakken buiten zetten. Doet hij dat niet dan moet hij op zijn kin kloppen van baas Bonnie. Zij zelf zegt dan ook dat ze ervan geniet als hij flink aan het werk gaat om daarna zijn beloning te ontvangen: “Ik vind het ook leuk om hem aan het werk te zien. Dat vind ik sexy… Het is geen geheim dat ik graag de baas speel binnen onze relatie en dat ik de broek draag.”

We kunnen trouwens niet ontkennen dat Bonnie er best leuk uitziet. Wellicht zouden wel meer mannen graag de afwas voor haar doen.

Bron: zita.be
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties