Nederlanders kroonden Sylvie tot 'mooiste vrouw van de eeuw' en in bikini toont ze waarom ze die titel kreeg Babes
Nederlanders kroonden Sylvie tot 'mooiste vrouw van de eeuw' en in bikini toont ze waarom ze die titel kreeg
Babes

Nederlanders kroonden Sylvie tot 'mooiste vrouw van de eeuw' en in bikini toont ze waarom ze die titel kreeg

Sylvie Meis moeten we natuurlijk niet echt meer aan jullie voorstellen. Ze was vroeger het gezicht van Hunkemöller, maar heeft nu zelf haar eigen lingerie- en bikinimerk. In Nederland is ze misschien iets minder geliefd, maar in Duitsland is het bekende model een superster die je in heel wat programma's ziet opduiken.

Je zou het ze overigens niet aangeven, maar Sylvie blies nog niet zo heel lang geleden 46 kaarsjes uit. De ex van topvoetballer Rafael Van der Vaart bewijst echter dat 40 tegenwoordig gewoon het nieuwe 30 is.

Vorige maand kreeg Sylvie van FHM trouwens nog de award voor 'Queen of the Century'. Eigenlijk vrij vertaald als de bevestiging van één van de mooiste Nederlandse vrouwen te zijn in de afgelopen 24 jaar. In 2002 stond ze immers nog voor de eerste keer ooit in het bekende Nederlandse mannenblad

Omdat even in de verf te zetten, deelde ze recent nog eens gloeiendhete kiekjes op Instagram. Een streling voor het oog! 22 jaar later ziet ze nog altijd fantastisch uit.

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties