De opvolgster van Lagertha? Deze bloedmooie actrice speelt één van de hoofdrollen in nieuwe Netflix-serie ‘Vikings Valhalla’

Ze krijgt grote schoenen om in te vullen

Het allerlaatste seizoen van Vikins is officieel afgelopen, je kan het laatste seizoen namelijk momenteel bekijken op deze manier. Na deze laatste 10 afleveringen is het voor altijd voorbij voor Lagertha, Björn, Ragnar, Loki en Ivar. Fans hoeven echter niet te treuren want er is opvolging verzekerd.

100 jaar na Vikings

Dit jaar komt Netflix namelijk met een gloednieuwe serie die zich 100 jaar later afspeelt dan het origineel. Deze Netflix Original zal Vikings Valhalla heten. De opnames van het eerste seizoen zijn reeds afgelopen en er wordt al volop aan een tweede seizoen gewerkt.

De cast bestaat uit heel wat onbekende acteurs die ongetwijfeld binnenkort wereldsterren zullen worden. We dachten eerst dat de knappe Yvonne May de nieuwe Lagertha zal worden, maar haar rol blijkt niet heel groot te zijn. Eén van de echte sterren zou de 27-jarige Frida Gustavsson die in Zweden geboren is.

Of ze in de voetsporen zal kunnen treden van de prachtige Katheryn ‘Lagertha’ Winnick is nog even afwachten, maar de looks heeft ze alvast wel.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments