Deze 5 bloedmooie tweelingen behoren tot de knapste van deze planeet (foto's) Babes
Deze 5 bloedmooie tweelingen behoren tot de knapste van deze planeet (foto's)
Babes

Deze 5 bloedmooie tweelingen behoren tot de knapste van deze planeet (foto's)

Wat is er leuker dan kijken naar een bloedmooie dame…? Kijken naar twee vrouwen natuurlijk! Het is reeds wetenschappelijk bewezen dat mensen vaak gefascineerd zijn door tweelingen omdat het toch altijd iets uitzonderlijk blijft.

De ideale reden dus om eens een kijkje te nemen op Instagram naar de bekendste en knapste tweelingen op deze planeet. Wij zetten graag voor enkele van de meest sexy tweelingen op deze planeet op een rij.

Liefhebbers van onze babes raden we ook om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

De zusjes Tantot

De Franse Tantot tweeling passeerde hier al vaak de revue en zijn werkelijk immens populair. De zusjes zoeken ook heel graag de grenzen van Instagram op. Als ze ergens een tepel in hun foto's kunnen verstoppen, lijkt hun dag weer geslaagd.

De zusjes Wilshin

Bianca en Yasmin mogen zeker niet ontbreken in dit lijstje. Deze Australische tweeling is zo heet als de zon Down Under! Beide hebben ook hun eigen 'swimwear' merk en zijn dan ook gigantisch succesvol.

De zusjes Elmer

Deze twee knappe zussen uit Canada lijken misschien nog het meest op elkaar. Amper uit elkaar te houden! Volgens velen de ultieme 'tweeling next door'.

De Brooker zusjes

De Australische brunettes zijn zonder enige twijfel ook één van de knapste tweelingen op deze planeet. Hoewel beide nog maar ‘slechts’ 70.000 volgers hebben, staat buiten kijf dat ze met hun looks nog heel wat Instagram-glorie in zich hebben.

De Baessler zusjes

Om af te sluiten hebben we nog de zusjes Stephanie en Julia, twee babes uit Oostenrijk. Ze zien er exact hetzelfde uit met het kleine verschil dat ze een verschillende haarkleur hebben.

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties