Dit is wat een halfuurtje 'Insta-scrollen' aan leuke en knappe dames oplevert in... New York (foto's) Babes
Dit is wat een halfuurtje 'Insta-scrollen' aan leuke en knappe dames oplevert in... New York (foto's)
Babes

Dit is wat een halfuurtje 'Insta-scrollen' aan leuke en knappe dames oplevert in... New York (foto's)

We kunnen niet ontkennen dat we bij Clint flink wat van onze tijd doorbrengen op Instagram. Maar dat is nu eenmaal omdat de klant – jullie dus – keizer is en we onze trouwe aanhang dagelijks de knapste en leukste dames willen voorschotelen. En dat lukt ons toch aardig, niet?

En omdat we zoveel rondhangen op Instagram, kwamen we op een geweldig idee. Wij hebben op onze redactie een grote wereldkaart hangen en daar gaan we vanaf nu regelmatig – de huidige darts-mania in gedachten – eens een pijltje naar gooien. Leuk, horen we jullie denken, maar wat dan nog!?

In de stad waar ons pijltje belandt, gaan we voor jullie op zoek naar de mooiste, leukste, meest bijzondere dames die we daar aantreffen. Gaan we dan een stadswandeling maken!? Nee hoor, we gaan… Insta-scrollen. Alsof ons leven ervan afhangt, een halfuurtje lang. En het resultaat van ons noeste werk vind je hieronder. Ons pijltje belandde deze keer in... New York!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties