Dit waren de heetste en coolste festivalbabes op WECANDANCE in Zeebrugge (foto's) Babes
Dit waren de heetste en coolste festivalbabes op WECANDANCE in Zeebrugge (foto's)
Babes

Dit waren de heetste en coolste festivalbabes op WECANDANCE in Zeebrugge (foto's)

De Belgische festivalagenda is elk jaar weer de moeite. Pukkelpop, Rock Werchter en Tomorrowland zijn misschien de grootste en meest gekende, maar er zijn er zijn nog heel wat andere festivals die eigenlijk gigantische populair zijn.

Prachtig (vrouwelijk) volk op het strand van WECANDANCE

WECANDANCE in Zeebrugge bijvoorbeeld wordt elk jaar groter en lokt alsmaar meer volk. Tienduizenden feestgangers zakten dit weekend en vorig weekend af naar Zeebrugge om helemaal los te gaan op het strand.

Heel wat vrouwelijk schoon overigens want maar liefst 65% van de bezoekers zijn ook dames. Zoals bij elke editie liepen er dus natuurlijk weer heel wat bloedmooie festivalbabes rond. Tijd om te kijken wie de mooiste dames van de afgelopen twee weekend waren op het strandfestival.

De mooiste festivalbabes van Tomorrowland kon je al zien in onze vorige special, de coolste en heetste vrouwelijke feestvierders van WECANDANCE 2022 zie je dan weer hieronder:

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de knapste dames op deze planeet en het leukste van het internet.

18 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties