Double Trouble: Temptation-Megan nodigt een vriendin uit om samen te  poseren en dat geeft vuurwerk Babes
Double Trouble: Temptation-Megan nodigt een vriendin uit om samen te  poseren en dat geeft vuurwerk
Babes

Double Trouble: Temptation-Megan nodigt een vriendin uit om samen te poseren en dat geeft vuurwerk

Megan Desaever, aka 'Temptation-Megan', moeten we natuurlijk niet meer aan jullie voorstellen. Ze werd 'wereldberoemd' na haar deelname aan het gelijknamige programma en daarna... gebeurde er heel veel.

Zo kreeg Megan het aan de stok met jan en alleman, maar niet in het minst met Vadertje Staat omdat ze enerzijds haar belastingen niet helemaal volgens de regels betaalde en anderzijds omdat er een en ander niet koosjer verliep met coronapremies. Althans dat is wat mensen die er meer van kennen dan ons zeggen. Maar dit gezegd zijnde...

Megan blijft uiteraard een natuurtalent in het delen van leuke plaatjes op haar Instagram en daarom komt ze hier bij ons regelmatig eens aan bod. Recent nodigde ze een vriendin uit om samen met haar te poseren, Mira Dorenbosch. Die laatste is vastgoedmakelaar in Marbella, maar heeft daarnaast ook een beetje dezelfde talenten als Megan.

Goed, genoeg gezegd en geschreven. Over naar de plaatjes! We doen er jullie op het eind ook nog enkele van Mira cadeau. Misschien moet je haar ook maar eens gaan volgen... (pijltje naar rechts voor alle foto's)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties