Duits model Fleur Conradi gaat skiën in een blauwe bikini en da's best leuk om naar te kijken Babes
Duits model Fleur Conradi gaat skiën in een blauwe bikini en da's best leuk om naar te kijken
Babes

Duits model Fleur Conradi gaat skiën in een blauwe bikini en da's best leuk om naar te kijken

De kans is zeer groot dat jullie nog nooit gehoord hebben van Fleur Conradi, maar daar zullen wij eens snel verandering in brengen. Wij laten jullie met veel plezier wat nader kennismaken met deze Duitse ‘creative concept & content creator’, zoals ze zichzelf noemt op haar website.

Fleur is afkomstig uit Berlijn en heeft blonde haren en blauwe ogen, of wat had je gedacht. Eén foto van haar was voor ons genoeg om wat verder onderzoek te verrichten en zo kwamen we terecht op haar Instagram-pagina, waar ze 163.000 volgers heeft.

Op Instagram valt het ook meteen op dat Fleur regelmatig wat modellenwerk doet, wat dan ook weer niet echt een verrassing is. Maar het was vooral één welbepaald filmpje dat in het oog sprong. Fleur was namelijk op skivakantie in Oostenrijk en ‘sjeesde’ de piste naar beneden in… een blauwe bikini. Werkelijk fascinerend! Hieronder, speciaal voor jullie, het filmpje en nog wat leuke extraatjes…

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties