Een nat T-shirt en bikini, meer heeft Hailey Bieber niet nodig om Instagram te doen ontploffen Babes
Een nat T-shirt en bikini, meer heeft Hailey Bieber niet nodig om Instagram te doen ontploffen
Babes

Een nat T-shirt en bikini, meer heeft Hailey Bieber niet nodig om Instagram te doen ontploffen

Nog niet zo gek lang geleden deed Hailey, de vrouw van Justin Bieber, een paar opmerkelijke uitspraken over het seksleven van het koppel. Deze kan je hier nog eens nalezen. En nu treedt ze nog maar eens in de schijnwerpers, weliswaar op een iets andere manier...

In het artikel over de seksbekentenissen van Hailey kon je ook lezen dat veel fans van Selena Gomez (de ex van Justin Bieber) niet de beste vriendjes zijn van Hailey. Die fans zeggen immers dat Hailey voor de breuk tussen Justin en Selena gezorgd heeft. Hailey krijgt dan ook altijd veel haatberichten op haar posts op de sociale media.

Maar daar lijkt de wederhelft van Justin zich weinig van aan te trekken want ze blijft maar (heerlijke) plaatjes delen. Ze postte recent enkele foto's waarop ze te zien is in een nat T-shirt en bikini. En meer was niet nodig om haar Instagram te doen ontploffen. Hieronder kan je zelf wat zitten gapen naar de kiekjes. Wel op het pijltje naar rechts klikken om ze allemaal te kunnen zien.

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties