Om dit artikel volledig gratis verder te lezen, moet je enkel onze gloednieuwe Facebook pagina volgen. 😉
Op deze pagina vind je de mooiste dames, het grappigste en opvallendste nieuws en boeiende Clint TV video content dat je echt niet wil missen.
Eline De Munck blies 35 kaarsjes uit en vierde dat met enkele redelijk pikante foto's Babes
Eline De Munck blies 35 kaarsjes uit en vierde dat met enkele redelijk pikante foto's
Babes

Eline De Munck blies 35 kaarsjes uit en vierde dat met enkele redelijk pikante foto's

Presentatrice/actrice/zaakvoerder Eline De Munck is één van de populairste vrouwelijke BV’s op Instagram. Met 182.000 volgers op het platform laat ze heel wat bekende Vlaamse dames achter zich dus kan je toch wel zeggen dat Eline behoorlijk geliefd is.

De Instagram-pagina van Eline is best boeiend te noemen als je een fan bent. Nu goed, de kiekjes die ze deelt, zijn dan vaak ook wel, euh... interessant. Zo ook de laatste foto's die ze postte...

En die deelde ze niet zomaar, nee Eline deed dit om haar 35e verjaardag in de verf te zetten. Bij de toch wel redelijk pikante kiekjes schreef ze: "35 and fabulous. Klaar om het komende jaar te knallen in al mijn ‘zijn’. Klaar om mijn bedrijf vol ambitie en liefde verder uit te bouwen. Klaar om een geweldige vrouw te zijn voor mijn man en plusmama voor mijn plus zoon. Klaar om vol power en vrouwelijkheid mezelf verder te ontwikkelen. Klaar!"

Klaar dus... Maar wij zijn niet klaar hier. Eerst nog wat leuke foto's van Eline checken! (klik op het pijltje naar rechts voor meer foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

93 claps
8 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties