Eline De Munck poseert in haar lievelingsbadpak: "Wat een sexy lichaam!" Babes
Eline De Munck poseert in haar lievelingsbadpak: "Wat een sexy lichaam!"
Babes

Eline De Munck poseert in haar lievelingsbadpak: "Wat een sexy lichaam!"

Presentatrice/actrice/zaakvoerder Eline De Munck is één van de populairste vrouwelijke BV’s op Instagram. Met 178.000 volgers op het platform laat ze heel wat bekende Vlaamse dames achter zich dus kan je toch wel zeggen dat Eline behoorlijk geliefd is.

De 34-jarige blondine haar Instagram-pagina is meestal best boeiend te noemen als je een fan bent. Nu onthulde ze op Instagram wat haar favoriete badpak is door er – natuurlijk – in te poseren. Haar vele volgers waren er als de kippen bij om te reageren…

“Wat een sexy lichaam!” schreef iemand. Een ander fan zei: “Eline, je bent zo mooi.” Iemand anders hield het kort en bondig: “Lekker wijf!” Hieronder kunnen jullie zelf beslissen welke gevoelens de foto' bij jullie opwekken...

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties