Eline De Munck schittert nog eens in badpak, en onthult ook waarom ze niet graag bikini's draagt (foto's) Babes
Eline De Munck schittert nog eens in badpak, en onthult ook waarom ze niet graag bikini's draagt (foto's)
Babes

Eline De Munck schittert nog eens in badpak, en onthult ook waarom ze niet graag bikini's draagt (foto's)

Presentatrice/actrice/zaakvoerder Eline De Munck is één van de populairste vrouwelijke BV’s op Instagram. Met 179.000 volgers op het platform laat ze heel wat bekende Vlaamse dames achter zich dus kan je toch wel zeggen dat Eline behoorlijk geliefd is.

De 34-jarige blondine haar Instagram-pagina is meestal best boeiend te noemen als je een fan bent. En nu gaf ze bij een leuke badpakfoto zelfs wat 'extra info' mee... Ze onthulde namelijk waarom ze niet graag bikini's draagt.

Ze schreef: "Geen bikini’s voor mij. Ik heb er nooit van genoten om mijn buik te showen want dat is nu eenmaal het minst mooie deel aan mijn lijf vind ik. Dus thank gooood voor stijlvolle, fashionable badpakken. Want wie denkt dat ik daardoor aan het zwembad zal verschijnen als een onopvallend ‘dezeke’ zonder stijl heeft het mis. En dit is mijn nieuwe lieveling." Zo, dat weten we dan ook weer! Over naar de plaatjes...

Liefhebbers van vrouwelijk schoon raden we aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en onze andere content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties