Emily Ratajkowski checkt of haar 'spannende' kledij goed zit en doet ons daarvan een filmpje cadeau Babes
Emily Ratajkowski checkt of haar 'spannende' kledij goed zit en doet ons daarvan een filmpje cadeau
Babes

Emily Ratajkowski checkt of haar 'spannende' kledij goed zit en doet ons daarvan een filmpje cadeau

Als we praten over de knapste, heetste en dus meest sexy dames op deze planeet, dan kunnen we niet rond supermodel en Instagram-bom Emily Ratajkowski heen. Zij is zonder enige twijfel één van de meest gevraagde modellen en haar Instagram-account met bijna 30 miljoen volgers is al een goudmijn op zich.

Wanneer Emily nog eens foto's en filmpjes deelt, dan gaan natuurlijk alle spreekwoordelijke alarmbellen op het internet af en duikt iedereen achter zijn schermpjes. Deze keer deelde het supermodel een filmpje waarin ze checkte of haar 'spannende' kledij wel goed zat.

En als we zeggen spannend, dan kun je dat zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Het moet niet gezegd dat de clip insloeg als een bom op Instagram, waarbij de likes, comments en emoji's al lang niet meer te tellen zijn.

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties