Emily Ratajkowski toont elke centimeter van haar rondingen in minuscule hot pants op motorfiets Babes
Emily Ratajkowski toont elke centimeter van haar rondingen in minuscule hot pants op motorfiets
Babes

Emily Ratajkowski toont elke centimeter van haar rondingen in minuscule hot pants op motorfiets

Als we praten over de knapste, heetste en dus meest sexy dames op deze planeet, dan kunnen we niet rond supermodel en Instagram-bom Emily Ratajkowski heen. Zij is zonder enige twijfel één van de meest gevraagde modellen en haar Instagram-account met meer dan 30 miljoen volgers is al een goudmijn op zich.

Wanneer Emily nog eens foto's en filmpjes deelt, dan gaan natuurlijk alle spreekwoordelijke alarmbellen op het internet af en duikt iedereen achter zijn schermpjes. Deze keer deelde het supermodel een bijzonder filmpje waar ze een ritje maakt achterop een brommer. Niks speciaal zou je zeggen...

Maar we kennen het bekende model natuurlijk al langer en weten dat haar outfits ook altijd navenant zijn. Deze was ook weer, euhm... spannend, als we het zo mogen zeggen. Check het hieronder zelf maar. (pijltje naar rechts voor alle fimpjes/foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties