Emma Heesters - ex van Wesley Hoedt - imponeert in een megapikante doorschijnende jurk (foto's) Babes
Emma Heesters - ex van Wesley Hoedt - imponeert in een megapikante doorschijnende jurk (foto's)
Babes

Emma Heesters - ex van Wesley Hoedt - imponeert in een megapikante doorschijnende jurk (foto's)

Onlangs viel er minder leuk nieuws te rapen over zangeres Emma Heesters - bij ons vooral bekend van haar nummer ‘Zwaartekracht’ met Regi. Het geraakte namelijk bekend dat haar relatie met profvoetballer Wesley Hoedt – ex-speler van o.a. Antwerp en Anderlecht – op de klippen liep.

Er werd al langer gefluisterd dat Hoedt een scheve schaats zou gereden hebben, maar dat werd nog door niemand bevestigd. En ook Emma repte daar met geen woord over. “Fijne Internationale Vrouwendag. Proost op alle sterke vrouwen en mannen! Dat gezegd hebbende, wil ik je ook laten weten dat Wesley en ik geen relatie meer hebben,” schreef ze toen.

De 27-jarige zangeres vertoeft momenteel in Dubai en lijkt de breuk goed verwerkt te hebben. Ze poseerde in een megapikante doorschijnende jurk en schreef bij het kiekje: “Niets kan het licht dimmen dat van binnenuit schijnt”. Geniet hieronder even mee van de heerlijke foto en nog wat andere extraatjes… (pijltjes naar rechts voor meer foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

19 claps
6 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties