Evi Hanssen oogst flink wat lof met badpakfilmpje op Instagram: "Lekker ding!" Babes
Evi Hanssen oogst flink wat lof met badpakfilmpje op Instagram: "Lekker ding!"
Babes

Evi Hanssen oogst flink wat lof met badpakfilmpje op Instagram: "Lekker ding!"

Van zangeres en presentatrice tot schrijver en radiomaker: Evi Hanssen (43) is een echte alleskunner! Maar natuurlijk is het bovenal ook een knappe dame die mag gezien worden. En dat zette ze nog eens in de verf op haar Instagram met een badpakfilmpje dat veel lof oogstte…

In juni trouwde Evi met haar grote liefde Kurt (53) en met hem trok ze onlangs naar onze Belgische kust. Op Instagram serveerde ze haar 188.000 volgers een leuk badpakfilmpje en dat maakte uiteraard de tongen los.

“Lekker ding hoor!” schreef een enthousiaste fan. Of: “Wat een bofkont, die liefde van je!” Iemand anders zei: “Wat een knap koppel. Geniet ervan!” Ten slotte was er wel iemand die zich vragen stelde bij de weersomstandigheden: “Het ziet er nu niet uit alsof het prachtig strandweer is…” Bwa, zolang Evi er maar prachtig uitziet en dat was zeker het geval!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

4 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties