Om dit artikel volledig gratis verder te lezen, moet je enkel onze gloednieuwe Facebook pagina volgen. 😉
Op deze pagina vind je de mooiste dames, het grappigste en opvallendste nieuws en boeiende Clint TV video content dat je echt niet wil missen.
Ex-Baywatch en Playboy-ster Carmen Electra (50) imponeert met bloedhete bikinishoot (foto's) Babes
Ex-Baywatch en Playboy-ster Carmen Electra (50) imponeert met bloedhete bikinishoot (foto's)
Babes

Ex-Baywatch en Playboy-ster Carmen Electra (50) imponeert met bloedhete bikinishoot (foto's)

Het is alweer enige tijd geleden dat we nog iets hoorden van Carmen Electra. De actrice/model staat misschien niet meer zo op de voorgrond zoals 15 jaar geleden, maar ze laat vaak nog wel wat zien op Instagram aan haar 1,4 miljoen volgers. Ze is ondertussen 50, maar geen mens die dat gelooft!

Carmen Electra werd in haar ‘jonge jaren’ bekend nadat ze poedelnaakt te bewonderen was in Playboy in 1996. Al snel daarna kreeg ze de kans om te acteren als bevallige redster in Baywatch, als opvolgster van Pamela Anderson. Ze acteerde ook in verschillende andere series en films, zoals Scary Movie, Meet the Spartans en Epic Movie.

Ondertussen is ze dus 50 jaar en haar acteercarrière lijkt op een laag pitje te staan de laatste twee jaar. Maar… nog niet zo lang geleden kondigde ze aan dat ze ook haar opwachting zou maken op OnlyFans. En als je de foto’s bekijkt die ze regelmatig deelt op Instagram, dan zijn we er zeker van dat dit een succes zal worden! Ze postte nu wat plaatjes van een bikinishoot en Instagram ontplofte net niet...

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties