Ex-Disney-actrice die nu als natuurster werkt, praat nog eens over haar job News
Ex-Disney-actrice die nu als natuurster werkt, praat nog eens over haar job
News

Ex-Disney-actrice die nu als natuurster werkt, praat nog eens over haar job

Maitland Ward (45), die in een vorig leven nog een Disney-sterretje was in de populaire tienerserie in de jaren ’90 Boy Meets World, is vandaag de dag een immens succesvolle pornoactrice. Ze staat niet alleen bekend voor de carrièreswitch van de eeuw, maar is ook nog verdomd goed in haar job. Dit gaan alleen al gingen ze met meerdere prijzen naar huis omdat ze de beste natuuractrice was van 2021.

Ze heeft het perfecte business model ook gevonden om zoveel mogelijk mensen naar haar OnlyFans-pagina te lokken die dan vaak tientallen dollers per maand betalen voor haar exclusieve, poedelnaakte content. Ze promoot dat meestal met nogal pikante plaatjes op Instagram en Twitter die net de grens opzoeken. Op de twee platforms samen heeft zo’n slordige 2,4 miljoen volgers. En die kregen onlangs een leuke foto voorgeschoteld met daarbij een wel bijzondere vraag…

Met één foto en zin tienduizenden dollars

Maitland postte een foto waarop ze zichzelf ‘s ochtends, gehuld in nogal pikante lingerie, bewondert in de spiegel. En daarbij stelde ze dus een pertinente vraag aan haar vele fans: “Krijgen jullie hier geen stijve van?” Het moet niet gezegd dat de antwoorden niet lang uitbleven. Het was ook onmiddellijk één van haar meest gelikete foto's.

“Zo hard dat ik hem nooit meer slap krijg!” schreef iemand. Iemand anders zei: “Niet alleen in de ochtend, maar een ganse dag door!” En een andere: “Oh mijn God, ja!” Of jullie er ook zo opgewonden van geraken, laten we jullie zelf beslissen. Ja, zo zie je maar geld verdienen en miljonair worden hoeft niet ingewikkeld te zijn. Eén foto en één zin en er stromen weer tienduizenden dollars binnen voor Maitland. Check de foto hieronder samen met nog wat andere leuke plaatjes.0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties