Ex-K3'tje Klaasje oogst heel veel lof in bikini: "Die sixpack staat je goed!" (foto's) Babes
Ex-K3'tje Klaasje oogst heel veel lof in bikini: "Die sixpack staat je goed!" (foto's)
Babes

Ex-K3'tje Klaasje oogst heel veel lof in bikini: "Die sixpack staat je goed!" (foto's)

Klaasje is ondertussen geen K3'tje meer. Dat hoofdstuk is voor haar afgesloten en ze zegt zelf dat de tijd daar was voor ‘nieuwe dingen in het leven’. Maar dat wil niet zeggen dat wij haar volledig uit het oog verloren zijn.

Toen ze nog lid was van K3 moest Klaasje natuurlijk een beetje oppassen met wat voor content ze op de haar socials gooide. Nu moet dat iets minder en kan je op haar Instagram soms ‘lekkere’ kiekjes vinden.

Ze trakteerde recent haar volgers op een knappe bikinifoto waarop te zien is dat ze nog altijd heel goed in vorm is, zelfs zonder dag in dag uit K3-dansjes te moeten doen. Eén fan verwoordde het zo: “Die sixpack staat je goed!” Hieronder kun je zelf even zitten loeren naar die ‘blokjes’…

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties