Ex-natuurster Mia Khalifa trekt weinig verhullende outfit aan en vergelijkt zich met Marvel-personage (foto's) Babes
Ex-natuurster Mia Khalifa trekt weinig verhullende outfit aan en vergelijkt zich met Marvel-personage (foto's)
Babes

Ex-natuurster Mia Khalifa trekt weinig verhullende outfit aan en vergelijkt zich met Marvel-personage (foto's)

Mia Khalifa, ondertussen bijna 30, kennen we natuurlijk allemaal als ex-pornoster. Haar carrière in die sector destijds was van zeer korte duur, maar ze liet er wel serieus haar sporen achter. Nadien bleef ze nog op allerlei manieren voor wat controverse zorgen en bleef ze meer dan actief op de social media.

Op Instagram heeft Mia Khalifa bijna 28 miljoen volgers en die trakteert ze nog altijd regelmatig op leuke plaatjes en controversiële berichten. Een van haar laatste posts was een reeksje foto’s waarop ze poseerde in een nogal, euh… weinig verhullende outfit.

En Mia maakte daarna op Twitter zelfs een vergelijking… Ze vergeleek zichzelf in die outfit namelijk met het Marvel-personage 'Scarlet Witch'. Een nogal gewaagde vergelijking als je het ons vraagt. Tenzij het enkel maar over de kleur gaat…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties