Ex-WWE-ster CJ 'Lana' Perry draait het internet ondersteboven met snikhete bikinifilmpjes Babes
Ex-WWE-ster CJ 'Lana' Perry draait het internet ondersteboven met snikhete bikinifilmpjes
Babes

Ex-WWE-ster CJ 'Lana' Perry draait het internet ondersteboven met snikhete bikinifilmpjes

Ex-WWE ster CJ ‘Lana’ Perry heeft enkele bikinifilmpjes gedeeld met haar vele fans en het internet ligt helemaal overhoop. Te midden van speculaties dat ze weer in de ring zou stappen, deelde de 38-jarige enkele clips die je gerust snikheet kunt noemen.

Lana’s carrière in de WWE eindigde bijna twee jaar geleden, met als laatste wedstrijd een tag team nederlaag in een aflevering van Raw die werd uitgezonden op 31 mei 2021. Lana en haar partner Naomi werden verslagen door Dana Brooke en Mandy Rose. Sindsdien is er veel gespeculeerd of ze weer in de ring zou stappen, waarbij sommigen dachten dat ze zich eventueel bij haar man Miro in de AEW zou voegen. Maar daar kwam (voorlopig) niks van in huis.

Wat er ook van zij, zoals gezegd zijn de laatste filmpjes die Perry deelde heter dan heet. Wij keken er ondertussen al naar en zijn daar eerlijk gezegd nog steeds niet van hersteld! U weze dus gewaarschuwd. De filmpjes vind je helemaal onderaan, eerst nog wat leuke foto's...

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties