Exact 10 jaar geleden: Hoe is het met de nu 27-jarige ‘WK-babe’ Axelle? Schitterend duidelijk (foto’s) Babes
Exact 10 jaar geleden: Hoe is het met de nu 27-jarige ‘WK-babe’ Axelle? Schitterend duidelijk (foto’s)
Babes

Exact 10 jaar geleden: Hoe is het met de nu 27-jarige ‘WK-babe’ Axelle? Schitterend duidelijk (foto’s)

Binnen amper 3 dagen start het EK, dat wil ook zeggen dat het WK 2014 weer 10 jaar achter ons ligt. Het was het eerste grote toernooi waar de Rode Duivels zich nog eens voor kwalificeerde in lange tijd. Ondertussen zijn we vaste waarde en behaalde we zelfs brons op het WK van 2018. De Duivels waren trouwens niet het enige dat opviel in Brazilië

Het WK-fenomeen

Het WK 2014 in Brazilië was namelijk ook het moment waar de hele wereld Axelle De Spiegelaere leerde kennen. Ze werd na enkele beelden op televisie gedoopt tot de Belgische 'WK-babe', Axelle ging volledig viraal en werd de bekendste supporter van de gehele wereldbeker. Zelfs buitenlandse media wilden een interview met de Belgische blondine. Moest dit anno 2024 zijn gebeurd, had ze nu 1 miljoen volgers op Instagram.

Al legde haar plotse bekendheid haar ook geen windeieren. Ze werd namelijk ondertussen al snel het gezicht van verschillende merken. Even had de fotogenieke ‘WK-babe’ zelfs een contract bij L’Oréal beet en figureerde ze in videofilmpjes voor L’Oréal Professionnel Belgique, maar dat contract werd stopgezet nadat op sociale media foto’s waren opgedoken die wat ophef veroorzaakt: een ‘jeugdzonde’ waar de cosmeticareus toenmalig niet om kon lachen.

Aan haar WK-avontuur heeft ze uiteindelijk zo'n 25.000 volgers op Instagram over gehouden en daar is ook te zien wat ze in haar dagelijks leven nog doet. Axelle is bij veel mensen nog steeds heel geliefd en we nemen na enkele jaren dus nog wel eens een kijkje hoe het gaat met haar.

Blijkbaar gaat het in ieder geval schitterend met het WK-fenomeen van 2014 als we onderstaande foto's mogen geloven. Mensen die hoopte om ooit nog kans te maken bij de ondertussen 27-jarige Axelle moeten we trouwens teleurstellen. In 2022 stapte ze namelijk in het huwelijksbootje met haar jeugdliefde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties