Georgina, de knappe vriendin van Cristiano Ronaldo, pakt uit met geweldig billenfilmpje Babes
Georgina, de knappe vriendin van Cristiano Ronaldo, pakt uit met geweldig billenfilmpje
Babes

Georgina, de knappe vriendin van Cristiano Ronaldo, pakt uit met geweldig billenfilmpje

Georgina Rodriguez, de partner van Cristiano Ronaldo, heeft Instagram in brand gezet met een video waarin ze haar achterwerk nogal in de schijnwerpers zet. De ex-Gucci-winkelbediende, die een vooraanstaand model is geworden sinds ze zich koppelde aan een van de grootste voetballers aller tijden, heeft 39 miljoen volgers op Instagram en die worden regelmatig flink verwend!

Het tot de verbeelding sprekende filmpje heeft in één dag net geen drie miljoen likes opgeleverd. Nog niet zo lang geleden benadrukte Rodriguez (28) nog dat zij en Cristiano, samen met hun uitgebreide gezin, leven als elk ander koppel.

"Zoals elk ander gezin"

In de Netflix-documentaire ‘I Am Georgina’ zei ze: "We zijn net als elke andere familie. We ontbijten samen, Cris gaat naar de training, ik maak me klaar en doe wat er moet gedaan worden. Voor mij is mijn huis mijn tempel, een plek om tot rust te komen. Ik word gewaardeerd, verwend en geliefd. Soms denk ik 'man, wat ben ik gelukkig'."

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties