Girls & Tattoos: de tatoeages en het lichaam van Pandora zijn beide even indrukwekkend (foto's) Babes
Girls & Tattoos: de tatoeages en het lichaam van Pandora zijn beide even indrukwekkend (foto's)
Babes

Girls & Tattoos: de tatoeages en het lichaam van Pandora zijn beide even indrukwekkend (foto's)

Tatoeages zorgen soms nog wel eens voor de nodige controverse, vooral als mensen nagenoeg hun ganse lichaam ermee bedekken, maar ze geraken steeds meer en beter ingeburgerd. Het lijkt zelfs alsof we ooit een moment zullen bereiken waar ze eerder regel dan uitzondering zijn. Geen probleem voor ons, want wij vinden tattoos best wel cool! En we zijn vooral ook fan van mooie dames met hier en daar een ‘kunstwerkje’ op hun indrukwekkende lichaam.

Voortaan laten we jullie in de rubriek ‘Girls & Tattoos’ elke week twee keer nader kennismaken met een zogenaamde ‘tattoo-babe’, een knappe dame uit binnen- of buitenland die niet vies is van een streepje inkt op haar lichaam. Beginnen doen we vandaag met de ravissante Pandora Blue.

Bio

Naam: Pandora Blue (artiestennaam)

Leeftijd: 35

Woonplaats: Florida

Beroep: influencer en model

Sociale media: Instagram (496.000 volgers) - TikTok (3.000 volgers)

Extra's: ambassadeur voor Sling It Bikini's

Girls & Tattoos: de tatoeages en het lichaam van Pandora zijn beide even indrukwekkend (foto's)

Story

Bij elk van onze tattoo-babes brengen we ook een bijzondere 'story' over haar. Iets speciaal waarmee ze in de media is gekomen, gewoon een leuk weetje over haar, bekende familieleden, enzovoort.

En bij Pandora Blue gaan we even terug naar haar ‘partnership’ met het merk Sling it Bikini’s. Want het is vooral die samenwerking die haar roem als een raket naar de maan liet schieten. Voor degenen die niet weten wat een sling bikini is, het is eigenlijk een eendelig badpak dat bij elkaar wordt gehouden door wat reepjes stof in de nek. Het zorgt voor een euh,… gewaagde look.

Pandora postte wel al eerder leuke kiekjes op Instagram, maar het was niet zo dat ze haar schare volgers met de snelheid van het licht zag stijgen. Nadat ze ambassadrice werd van Sling It kwam daar heel snel verandering in. In een interview met Daily Star gaf ze ooit toe dat dit een weloverwogen zet was. “Ik wist goed wat ik deed” zei ze toen. En het heeft haar zeker geen windeieren gelegd, niet qua aantal volgers, maar zeker ook niet financieel.

Girls & Tattoos: de tatoeages en het lichaam van Pandora zijn beide even indrukwekkend (foto's)
Pandora in een 'sling bikini'

Tatoeages

De meest opvallende tatoeages van Pandora zijn te vinden op haar armen (sleeves), borsstreek en nek, dijbenen, scheenbeen en kuiten, en de buikstreek. Wat dat laatste betreft, hebben we er alleen maar het raden naar wat er zich misschien nog iets lager bevindt... Het valt op dat ze qua tekeningen een sterke voorkeur heeft voor fauna en flora. Bij de bijzondere tatoeage van het doodshoofd met slot op haar borst kunnen we ons wel wat zaken voorstellen... De sleutel naar haar hart misschien? Of iemand die al bezit, daar hebben we helaas geen info over.

Foto's

Uiteraard zitten jullie te wachten op de prachtige kiekjes van Pandora en we gaan jullie dus niet langer in spanning laten. Hieronder een selectie foto's die werkelijk adembenemend zijn. En dan bedoelen we op alle vlakken!

(Foto's: Instagram)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties