Girls & Tattoos - Kayla is een bloedheet lingerie- en bikinimodel dat ook graag pronkt met haar tattoos (foto's) Babes
Girls & Tattoos - Kayla is een bloedheet lingerie- en bikinimodel dat ook graag pronkt met haar tattoos (foto's)
Babes

Girls & Tattoos - Kayla is een bloedheet lingerie- en bikinimodel dat ook graag pronkt met haar tattoos (foto's)

Tatoeages zorgen soms nog wel eens voor de nodige controverse, vooral als mensen nagenoeg hun ganse lichaam ermee bedekken, maar ze geraken steeds meer en beter ingeburgerd. Het lijkt zelfs alsof we ooit een moment zullen bereiken waar ze eerder regel dan uitzondering zijn. Geen probleem voor ons, want wij vinden tattoos best wel cool! En we zijn vooral ook fan van mooie dames met hier en daar een ‘kunstwerkje’ op hun indrukwekkende lichaam.

In de rubriek ‘Girls & Tattoos’ kunnen jullie elke week een paar keer nader kennismaken met een zogenaamde ‘tattoo-babe’, een knappe dame uit binnen- of buitenland die niet vies is van een streepje inkt op haar lichaam. Vandaag stellen we jullie graag voor aan Kayla Lauren.

Lingerie- en bikinimodel

De beeldschone Kayla Lauren is een Amerikaans lingerie- en bikinimodel uit Los Angeles, dat ook graag haar tatoeages in de kijker zet. Op Instagram, waar ze één miljoen volgers heeft, deelt ze regelmatig heerlijke kiekjes. Ze heeft samengewerkt met merken als Bamboo Underwear en tal van andere bekende kledingmerken. Vroeger had ze ook een eigen website waar ze exclusieve content aanbood, maar die haalde ze een tijdje geleden offline.

Gelukkig is haar Instagram er wel nog en dus kunnen we jullie hieronder wat geweldige foto's van Kayla voorschotelen!

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties