Golfbabe Paige Spiranac deelt 7 foto's die ze zelf top vindt, en het zijn stuk voor stuk pareltjes Babes
Golfbabe Paige Spiranac deelt 7 foto's die ze zelf top vindt, en het zijn stuk voor stuk pareltjes
Babes

Golfbabe Paige Spiranac deelt 7 foto's die ze zelf top vindt, en het zijn stuk voor stuk pareltjes

Golfbabe Paige Spiranac passeert hier al wel eens meer de revue. Ze is ook op Instagram immens populair en heeft daar 4 miljoen volgers. Ze kan dus niet enkel geweldig golfen, maar is ook een fulltime influencer die heel goed in de markt ligt bij mannen.

Ze heeft dan ook wel wat 'troeven' om op tafel te leggen. In 2022 werd ze nog door Maxim uitgeroepen tot 'meest sexy vrouw ter wereld'. En wie regelmatig een kijkje neemt op haar Instagram, zal die bewering zeker niet tegenspreken.

Zo deelde ze nu zeven foto's die zelf geweldig vindt en we kunnen niet anders dan zeggen dat het allemaal pareltjes zijn! Je vindt ze hieronder (pijltje naar rechts om alle foto's te zien).

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties