Hanne Troonbeeckx straalt in bikini tijdens huwelijksreis en toont nog eens haar geweldige body Babes
Hanne Troonbeeckx straalt in bikini tijdens huwelijksreis en toont nog eens haar geweldige body
Babes

Hanne Troonbeeckx straalt in bikini tijdens huwelijksreis en toont nog eens haar geweldige body

Het is al enkele jaren wat stiller rondom Hanne Troonbeeckx. Vroeger was Hanne een zeer populair gezicht op de zender VT4, maar tegenwoordig is ze voornamelijk ‘Happiness & hooggevoeligheidscoach’. Ze werkt daarnaast ook nog als host voor Njam TV en TV Limburg. De tijd dat Hanne ‘The Block’ presenteerde ligt al ver achter ons, maar ze ziet er duidelijk nog steeds schitterend uit.

De prachtige blondine is momenteel 43 jaar maar ziet er minstens nog even goed uit als tien jaar geleden. Met splinternieuwe foto’s van tijdens haar huwelijksreis toont ze aan haar 67.000 volgers dat ze nog steeds tot het kransje van de mooiste Vlaamse presentatrices ooit behoort. Geniet maar even mee…

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de knapste dames op deze planeet en het leukste van het internet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties