'Heetste agente ter wereld' Alex Narvaez verruilt haar uniform voor een paar leuke bikini's (foto's) Babes
'Heetste agente ter wereld' Alex Narvaez verruilt haar uniform voor een paar leuke bikini's (foto's)
Babes

'Heetste agente ter wereld' Alex Narvaez verruilt haar uniform voor een paar leuke bikini's (foto's)

In het verleden hebben we jullie al eens voorgesteld aan Alex Narvaez. Alex is een politieagente die naar eigen zeggen ‘geobsedeerd is door bikini’s’ en honderdduizenden volgers heeft op de sociale media. Ze beweert dat ze een fanbase van ‘bad boys’ heeft.

Alex Narvaez is enige tijd geleden helemaal viraal gegaan en wordt de 'heetste agente ter wereld' genoemd vanwege haar pikante posts en heeft op Instagram bijna 2 miljoen volgers. De 29-jarige Colombiaanse pronkt vaak met haar indrukwekkende figuur in haar nauwsluitende uniform of in sexy bikini’s.

Recent deelde ze op Instagram weer wat bikinifoto's die in geen tijd viraal gingen en de boel deden ontploffen. En als je hieronder even meekijkt, dan zal je dat niet verbazen! (pijltje naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties