Het 'mooiste kind ter wereld' in 2007 is nu 23 en ziet er nog altijd prachtig uit (foto's) Babes
Het 'mooiste kind ter wereld' in 2007 is nu 23 en ziet er nog altijd prachtig uit (foto's)
Babes

Het 'mooiste kind ter wereld' in 2007 is nu 23 en ziet er nog altijd prachtig uit (foto's)

De wondermooie dochter van voormalig Premier League-voetballer Patrick Blondeau maakt nog altijd furore op sociale media, waar ze maar liefst zeven miljoen volgers heeft. Patrick speelde in het Engelse voetbal op het hoogste niveau tijdens het seizoen 1997/98, waarin hij speelde voor Sheffield Wednesday. De nu 56-jarige Blondeau voetbalde later ook nog bij Watford in de toenmalige First Division.

Hoewel hij tijdens zijn spelerscarrière niet echt indruk maakte (sorry Patrick), lukt het zijn dochter, Thylane, wel om heel erg veel aandacht te trekken. Geboren in Aix-en-Provence in 2001, werd ze op slechts zesjarige leeftijd bestempeld als het 'mooiste meisje ter wereld'.

In 2007 gingen foto's van Thylane volledig viraal waardoor ze echt wereldwijd bekend raakt, maar ze was zelfs al begonnen aan een modellencarrière op amper vierjarige leeftijd met het Franse icoon Jean Paul Gaultier.

"Ik probeer alles te doen voor mijn community"

Tegenwoordig heeft ze maar liefst 7,1 miljoen volgers op Instagram, waar ze regelmatig ongelooflijke foto's van zichzelf plaatst als model, op vakantie of bij 's werelds meest prestigieuze modeshows. Ze werd eerder dit jaar gespot tijdens de Parijse modeweek. Thylane heeft samengewerkt met tal van bekende merken, waaronder Dolce & Gabbana, Vogue en L'Oréal. Ze richtte zelfs haar eigen merk op in 2018, dat ze Heaven May noemde.

Thylane kwam vervolgens bovenaan de 'Independent Critics List of the 100 Most Beautiful Faces of 2018' terecht, waarna ze op Instagram schreef: "Ik kan het zelf gewoon niet geloven, heel erg bedankt." Voorafgaand aan haar acteerdebuut in 2015 vertelde Thylane aan Frivolette, toen haar werd gevraagd naar haar groeiende Instagram-community van fans: "Weet je, dit beïnvloedt me op geen enkele manier. Ik ben nog steeds jong, ik ben er blij mee. En ik probeer alles te doen voor mijn 'Thylaners'. Ik praat de hele tijd met ze, en vaak helpt mijn moeder me om berichten te beantwoorden."

Mode-idolen

Toen haar werd gevraagd naar haar mode-idolen, zei ze: "Bella en Gigi Hadid. Dat zijn mijn bronnen van mode-inspiratie." En toen haar werd gevraagd wie zij het mooiste meisje op aarde zou noemen, antwoordde ze: "Niet per se mezelf!" Knap en bescheiden dus. Hieronder nog wat leuke foto’s van de fenomenale Thylane…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties