Het Sterke Geslacht: Sara is één van de knapste en sterkste CrossFit-atletes op deze planeet (foto's) Babes
Het Sterke Geslacht: Sara is één van de knapste en sterkste CrossFit-atletes op deze planeet (foto's)
Babes

Het Sterke Geslacht: Sara is één van de knapste en sterkste CrossFit-atletes op deze planeet (foto's)

Men spreekt wel eens van het ‘sterke geslacht’ als men het over vrouwen heeft. Eén ding gaan we hier zeker niet doen, en dat is de ‘discussie’ daaromtrent nog eens opstarten. Wat we wel gaan doen, is op zoek gaan naar écht sterke dames, vrouwen bij wie men al eens zegt ‘Als die zegt dat je uw boterhammen allemaal moet opeten, dan doe je dat best!’.

Het kan gaan om dames van alle ‘allooi’ en uit alle uithoeken van de wereld. Maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn letterlijk zo sterk als een beer! Nu ja, twee dingen eigenlijk… Want wij zouden Clint niet zijn, mochten we niet op zoek gaan naar dames die ook nog eens een streling voor het oog zijn. We willen jullie natuurlijk verwennen! Beginnen doen we met de wondermooie én oersterke Sara Sigmundsdóttir.

Bio

Naam: Sara Sigmundsdóttir

Leeftijd: 30

Nationaliteit: Ijsland

Lengte: 1m73

Gewicht: 69 kg

Sport / Specialiteit: CrossFit en gewichtheffen

Sociale media: Instagram (1,8 miljoen volgers)

Het Sterke Geslacht: Sara is één van de knapste en sterkste CrossFit-atletes op deze planeet (foto's)

Story

Bij elke dame hoort natuurlijk een 'verhaal'. Wie is ze, wat heeft ze allemaal al meegemaakt, vallen er interessante details te rapen over haar, enzovoort. Dat lees je hier...

Sara heeft twee keer deelgenomen aan de CrossFit Games en eindigde beide keren op het podium. De IJslandse maakte voor het eerst naam toen ze, na wereldwijd derde te zijn geworden in de 2015 Open, de 2015 Meridian Regional won en verschillende voormalige Games-atleten, waaronder tweevoudig kampioen Annie Thorisdottir, overtrof. Ze bleef dat jaar bij haar debuut op de Games de mensen verbazen. Ze won bijna de titel, maar faalde in het laatste onderdeel en werd derde.

Het Sterke Geslacht: Sara is één van de knapste en sterkste CrossFit-atletes op deze planeet (foto's)

Hoewel fans zich misschien afvroegen of dit misschien een toevalstreffer was, bewees ze het tegendeel met een bijna identieke prestatie in 2016, waarbij ze vierde werd en opnieuw de Meridian Regional won en derde werd op de Games, met zeven top-vijf finishes.

In de jaren daarna ging het allemaal wat minder, ook omwille van verschillende blessures waarmee ze te kampen had. Daardoor moest ze een aantal CrossFit Games aan zich laten voorbijgaan. Sara staat in het CrossFit-wereldje bekend om haar levendige persoonlijkheid, knappe looks en… haar liefde voor pizza! Momenteel is ze ook trainer bij CrossFit Sudurnes in Reykjanesbaer, IJsland.

Foto's

Uiteraard zitten jullie te wachten op de prachtige kiekjes van Sara en we gaan jullie dus niet langer in spanning laten. Hieronder een selectie foto's die werkelijk adembenemend zijn. En dan bedoelen we op alle vlakken!

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties