Het Sterke Geslacht - WWE-ster Maryse is ook een bom buiten de ring (foto's) Babes
Het Sterke Geslacht - WWE-ster Maryse is ook een bom buiten de ring (foto's)
Babes

Het Sterke Geslacht - WWE-ster Maryse is ook een bom buiten de ring (foto's)

Men spreekt wel eens van het ‘sterke geslacht’ als men het over vrouwen heeft. Eén ding gaan we hier zeker niet doen, en dat is de ‘discussie’ daaromtrent nog eens opstarten. Wat we wel gaan doen, is op zoek gaan naar écht sterke dames, vrouwen bij wie men al eens zegt ‘Als die zegt dat je uw boterhammen allemaal moet opeten, dan doe je dat best!’.

Het kan gaan om dames van alle ‘allooi’ en uit alle uithoeken van de wereld. Maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn letterlijk zo sterk als een beer! Nu ja, twee dingen eigenlijk… Want wij zouden Clint niet zijn, mochten we niet op zoek gaan naar dames die ook nog eens een streling voor het oog zijn. We willen jullie natuurlijk verwennen! Vandaag is het de beurt aan WWE-ster Maryse Mizanin.

Vakantie in Mexico

WWE-ster Maryse Mizanin heeft meer dan 1,5 miljoen volgers op Instagram en die trakteert ze niet alleen regelmatig op foto’s van haar kampen in de worstelring, maar ook op adembenemende kiekjes van zichzelf buiten de ring. En onlangs was het weer van dat, toen ze vakantiefoto’s deelde van in Mexico. Maryse genoot samen met haar kids en echtgenoot ‘The Miz’ – ook een worstelaar – van de zon, zee en het strand en deed dat natuurlijk in tot de verbeelding sprekende badkledij.

Het mag niet verbazen dat de foto’s en filmpjes die ze deelde honderdduizenden likes kregen. Voor ‘The Miz’ was het trouwens een welgekomen rustpauze in aanloop naar zijn veelbesproken kamp op maandag (22/11) tegen Lumis in ‘Raw’. Er wordt zelfs gefluisterd dat Maryse haar opwachting zal maken in die kamp, omdat de ‘storyline’ gaat dat Lumis inbrak bij het WWE-koppel. Afwachten…

Waar we niet moeten op wachten, zijn de heerlijke foto’s van Maryse die je hieronder vindt. Genieten geblazen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties