Hoe is het met Nanoe Vaesen, de grootste Vlaamse 'natuurster'? Schitterend als we haar bikini-foto's mogen geloven Babes
Hoe is het met Nanoe Vaesen, de grootste Vlaamse 'natuurster'? Schitterend als we haar bikini-foto's mogen geloven
Babes

Hoe is het met Nanoe Vaesen, de grootste Vlaamse 'natuurster'? Schitterend als we haar bikini-foto's mogen geloven

Het is ondertussen alweer bijna 2 jaar geleden dat Nanoe Vaesen behoorlijk populair werd in België. Het was vooral na haar bezoekje bij Gert Verhulst dat heel Vlaanderen kennismaakte met de Vlaamse pornoster. Daar vertelde Nanoe dat ze, mede door de lockdown, maandelijks maar liefst 20.000 tot 30.000 euro verdiende met pikante foto’s en filmpjes op onder andere OnlyFans.

Een schitterend jaar met veel waanzinnige foto's voor Nanoe

Na al die tijd staan al haar sites op punt en heeft ze al een flink naam voor zichzelf gemaakt op OnlyFans. Het enige frustrerende voor de Vlaamse blondine is dat haar Instagram-accounts nogal vaak verwijderd worden wegens ‘te pikant’.

Indien je gerapporteerd wordt, kan je daar namelijk nogal snel je account kwijt raken. Geen rampen natuurlijk want haar fans kunnen haar altijd nog op andere platformen vinden.

Het ziet er echter naar uit dat ze de afgelopen maanden de blonde Nanoe iets meer met rust hebben gelaten. Zij was de laatste tijd wel weer flink bezig was met mensen warm maken voor haar meer pikante content. Ze deed dat met schitterende fotoshoots, boeiende en sexy filmpjes en zelfs enkele zonnige reisjes. Dus jawel het gaat schitterend met Nanoe als we onderstaande foto's mogen geloven:

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties