Hollands bommetje Maartje van Noort wandelt graag zonder kleren door het leven (foto's) Babes
Hollands bommetje Maartje van Noort wandelt graag zonder kleren door het leven (foto's)
Babes

Hollands bommetje Maartje van Noort wandelt graag zonder kleren door het leven (foto's)

Zoals jullie weten, trekken we al eens de grens met onze noorderburen over om eens te kijken wat er daar allemaal aan de gang is op het vlak van vrouwelijk schoon. En zo kwamen we bij een artikel gemaakt door onze vrienden van Manly.nl, over de prachtige Maartje van Noort.

Maartje (22) is afkomstig uit Nederland, maar woont op Bali. Ze is professioneel fotografe, maar kruipt heel graag ook zelf voor de lens. En aangezien het op Bali vaak exotisch warm is, gaan daarbij regelmatig wat kleren uit. Op haar Instagram vind je dan ook redelijk wat pikante plaatjes.

De blondine heeft een droomfiguur, wat ze graag in de vrije natuur laat fotograferen. We zien haar op prachtige foto’s voorbijkomen waarop ze topless op het strand geniet van de adembenemende omgeving. En daarmee heeft ze natuurlijk stevig onze aandacht te pakken, en waarschijnlijk zo dadelijk ook die van jullie! Hieronder vinden jullie enkele geweldige foto’s, met dank dus aan onze vrienden van Manly.nl.

Meer van Clint zien? Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties