Hollandse bom en Playboy-model Sharina haalt haar pikante lingerie nog eens boven (foto's) Babes
Hollandse bom en Playboy-model Sharina haalt haar pikante lingerie nog eens boven (foto's)
Babes

Hollandse bom en Playboy-model Sharina haalt haar pikante lingerie nog eens boven (foto's)

De Nederlandse Sharina van der Vliet is goed bezig om de top te bestormen. De top van Instagram, de top van de modellenwereld, enzovoort. De Hollandse bom is dan ook gewoon top! Op Instagram heeft ze nog ‘maar’ 23.000 volgers, maar neem gerust binnen een paar maanden nog eens een kijkje naar dat aantal. Het kan goed verdrievoudigd zijn of zelfs meer!

Het Nederlandse freelance model uit Den Haag poseerde al voor enkele bekende lingeriemerken en sierde zelfs al de cover van Playboy Nederland. Niet slecht! Haar ultieme droom is – zo vertelde ze aan Modellenland – om in het buitenland te wonen en te werken en dus internationaal door te breken. Lijkt ons geen onoverkomelijke opdracht.

Wij namen nog eens een kijkje op de Instagram-pagina van Sharina en moesten alweer vaststellen dat ze er vooral van houdt om te poseren in pikante lingerie en ook niet vies is van een streepje naakt. Een dame naar ons hart dus! En ook naar dat van jullie nadat jullie deze geweldige kiekjes hebben bekeken…

Meer van Clint zien? Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties