Hollandse bom Gaby Blaaser doet Instagram ontploffen met vurige lingerievideo Babes
Hollandse bom Gaby Blaaser doet Instagram ontploffen met vurige lingerievideo
Babes

Hollandse bom Gaby Blaaser doet Instagram ontploffen met vurige lingerievideo

Gaby Blaaser, een parel van Nederlandse bodem, werd in Amsterdam geboren en is de kleindochter van cabaretier Jan Blaaser. Ze was in 2006 voor het eerst te zien op het kleine scherm in de soap ‘Onderweg naar Morgen’, waar ze de rol van Manon vertolkte. Daarna was ze nog te zien in een aantal andere series en films. Maar dit alles geheel ter zijde…

Gaby schittert vooral ook Instagram, waar ze haar bijna 400.000 volgers regelmatig foto's en filmpjes voorschotelt die pikanter dan pikant zijn. Gaande van bikinikiekjes, over lingerieplaatjes, tot zelfs foto's die vast en zeker door de Instagram-politie onder de loep worden genomen.

De video die we nu zagen passeren zal vast wel de inquisitie passeren. En toch doet het ons duizelen! Gaby poseerde immers in snikhete lingerie. Wat kan het leven toch simpel zijn! Helemaal onderaan het filmpje, eerst wat extra's...

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties